Foden Indenfor

CUBE har forskellige tilbud til dig, der ønsker at komme ud på en arbejdsplads så hurtigt som muligt. Uanset om målet er job eller uddannelse er der nyttige erfaringer at hente på de arbejdspladser, hvor tingene sker. Fælles for CUBE´s tilbud i denne retning er, at du i udgangspunktet blot kommer til én samtale hos os, hvor vi sammen sporer os ind på, hvilken af de mange virksomheder og brancher, vi samarbejder med, der er det bedste match i forhold til dine ønsker og evner. Herefter arbejder CUBE intenst på at etablere en virksomhedspraktik. En praktik er en unik mulighed for at snuse til en bestemt arbejdsplads eller branche og for at afprøve sine kompetencer i praksis – for at få foden indenfor!

Vi sørger for, at du kommer godt i gang dit nye sted, følger op undervejs og bistår som sparrings
partner, hvis der opstår uforudsete problemer på arbejdspladsen.

Kickstart

– rengøring, kantine, gartnerarbejde, vaskeri, transport, lager og reparation

CUBE samarbejder med Forenede Service og VUC i København om at lave et forløb på 13 uger målrettet dig, som har interesse for et job i servicebranchen, hvor jobmulighederne altid er rigtig rigtig gode. Hvis du er motiveret for det, involverer dette tilbud muligheden for VUC-undervisning i dansk en gang om ugen.

Afklaringsforløb

– til dig der ikke er sikker på, hvad du kan og vil

CUBE har mange private virksomheder, som gerne vil tilbyde praktik som led i et afklaringsforløb. Måske kan du kun arbejde på nedsat tid – eller måske bør du skifte branche? Efter samtalen med CUBE hjælper vi dig direkte ud på en arbejdsplads, hvor di kan få syn for sagen.

Uddannelsesafklaring

– til dig der er usikker på hvilken uddannelse, du bør vælge

Der er mange valgmuligheder på uddannelsesområdet. Så mange at området let tager sig ud som en uoverskuelig jungle, der gør det svært at vide hvilken vej, der er den rigtige. En virksomhedspraktik er en unik mulighed for at afprøve job og en branche i praksis og kan meget vel være det, der skal til for at hjælpe dig til at træffe det rigtige uddannelsesvalg.